Når man tænker over det, så er det helt umuligt at sige:

“jeg tror jeg vil har lov til at leve et stille liv, uden indblanding fra det offentlige – jeg vil ikke modtage hjælp og jeg vil ikke have et job. Jeg vil bare bo beskedent og dyrke mine grøntsager og helst ikke være en del, af det hektiske samfund, som jeg egentlig ikke bryder mig særlig meget om.”

Den slags kan man kun, hvis man er meget rig og så er det nok heller ikke helt muligt. Egentlig wierd synes jeg…… hvorfor kan man ikke det? Hvorfor skal man have et job og en lejlighed, hvorfor er der ikke en mulighed for at trække sig ud af det……???

Fordi samfundet er afhængig af, at alle gør deres pligt og arbejder, og spiser og skider og bliver vaccineret og betaler husleje og skat. Men hvad nytter det alt sammen, når der hele tiden bare sidder nogen snyltere og scorer til sig selv? Er vi ikke bare tilbage der hvor vi startede for 500 år siden? Tror vi ikke bare, at det hele er så meget bedre, fordi vi kan blive bedøvet med tv og computerspil og fordi vi tror vi bestemmer noget som helst når vi stemmer?
Men alle dem som vi kan stemme på, er bare robotiserede, forlængede arme til de snyltere som hugger alt deT vi arbejder op.

Hvor længe skal vi finde os i det?
Hvor længe skal der gå, før vi lærer at sige stop?

Arbejde gazhelle