Den 29. juni 2018

Har mærket Rolf så meget i dag. Talt med ham. Sunget fra tidlig morgen til hjem i bilen ”Dont worry about a thing course every little thing is gonna be allright…..:-)” Det er blevet Rolfs sang. Har mærket ham og grædt …. så underligt. Vi har ikke været sammen i 28 år. Og nu pludselig savner jeg ham og mit hjerte bløder.

Han er et af de vigtigste mennesker i mit liv. Far til min søn, farfar til mine børnebørn. Mit livs største kærlighed. Men vi kunne ikke blive sammen, for han gav kun sig selv plads. Men han var smuk som en gud uden på og inden i. Vi var skabt for hinanden – for en tid. Vi satte det fineste skib i søen. Der var ingen tvivl i mit hjerte om, at den her mand skulle jeg have et barn med. En søn.

Vi kunne sidde hele natten i sofaen, med benene oppe og ryge smøger og snakke. Om alt mellem himmel og jord og vi var filosofiske. Som om vi vidste alt – vi kunne alt. Han ville gøre en forskel. Han var så fuld af kærlighed og frihed. Jeg tænkte, at han og jeg skulle rejse jorden rundt i al evighed i en campingvogn fuld af børn og dyr og kærlighed og kildevand.

Men tingene ændrede sig og alt blev så besværligt og jordnært. Rolf ville tjene penge og blive stor og vigtig. Vi talte ikke mere sammen. Når jeg sagde noget til ham, hørte han mig ikke. Vores drømme blegnede og forsvandt. Min lykkeligste tid var endt. Jeg gik fra ham. Og min uskyldighed var for evigt tabt.

Og nu mindes jeg – fordi han er her – han kommer til mig. Og jeg vil helst smile – fordi det skete, men bliver ved med, at græde fordi det endte. Jeg ber universet og englene om, at få mig til at lade være med, at være så trist. Og når jeg taler med min søn og kan mærke hans smerte, så gør det så ondt igen. ”Så Rolf fortæl nu Rico at alt er godt. At alt er som det skal være. At du henter ham når dagen kommer sammen med Evy og med mig” – selvfølgelig. ”Du må få ham til at smile. Det skylder du ham. Du må give ham et tegn. ”

”Ahhh ja nu har jeg ro i mit hjerte igen. Jeg stoler på dig.”

Nu vil jeg leve videre i mit liv. Og jeg elsker når du er forbi mig….. ved jo ikke om du hænger ud heromkring eller om du skal videre til andre verdener. Men jeg ved vi to skal leve flere liv sammen.

Gazhelle - Rolf